Pressemeddelelse

Anders Auto ApS tilslutter sig AutoMester E+ for at sikre sig et stærkt ståsted i fremtidens autobranche

På Lemvigvej i Aalborg holder Anders Auto til. Værkstedet har siden 2013 været en del af landets største værkstedskæde, AutoMester. At værkstedet den 1. januar 2024 fik sit E+ betyder blandt andet, at værkstedet har den grønne omstilling for øje og også servicerer el- og hybridbiler.

På trods af sine kun 35 år, har Rashad Jammal passeret mange milepæle i sin karriere. Siden han var 16 år, har han målrettet banet sig vej gennem autobranchen, som udlært automekaniker og autotekniker, og som blot 20-årig stifter af sit eget værksted, Anders Auto ApS. Navnet skyldes, at Rashad siden sin tid som lærling også er gået under navnet Anders. De store bedrifter kan han sandsynligvis takke sin høje arbejdsmoral og kontinuerligt voksende ambitioner for.

“Det har altid været et af mine største fokuspunkter at blive ved med at udbygge min viden og kunnen,” fortæller Rashad Jammal, der siden værkstedets grundlæggelse har udvidet sin forretning til specialværksted, hvis service omfatter alt fra nøgler til softwares, og er nu blevet et AutoMester E+ værksted.

“Ved at være en del af AutoMester E+ investerer vi i værkstedets fremtid,” fortæller værkstedsejeren, der har 19 års erfaring fra autobranchen.

Mere fokus på en grønnere fremtid
Siden maj 2013 har Anders Auto været en del af AutoMester-kæden, der omfatter næsten 400 værksteder med mere end 1100 dedikerede mekanikere. Fra og med den 1. januar 2024 har værkstedet været en del af AutoMesters innovative E+ koncept. Rashad Jammal og hans otte medarbejdere glæder sig over de nye døre og muligheder, forandringen åbner for. Forandringen betyder nemlig at værkstedet nu kan tilbyde en bred vifte af E+ services, herunder servicering og reparation af el- og hybridbiler, E+ Vejhjælp, ekspertvejledning om grønnere kørsel og meget mere.

“Anders Auto er kendt for at yde lige præcis den service kunderne har brug for, næsten uanset hvad det er. Vi har ekspertise inden for det meste, der vedrører mekanik, og vi bliver ved med at dygtiggøre os yderligere. Det er et ambitiøst sted at stå, og her hjælper AutoMester E+ med at sikre vores gode placering,” fortæller den 35-årige værkstedsejer, og fortsætter:

“Vores opgradering til AutoMester E+ skyldes først og fremmest den voksende efterspørgsel på mere bæredygtig kørsel og grønnere tiltag inden for autobranchen. Det er noget, vi længe har haft i sigte, og vi var da også nogle af de første til at opstille ladestandere. Derfor glæder vi os meget over alt det ekstra, vi nu kan tilbyde kunderne, der rækker langt ud over servicering af el- og hybridbiler,” afslutter den ambitiøse værkstedsejer.

Om AutoMester E+
Miljøet lider, og bilerne har en del af skylden. Mens bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2-neutrale løsninger, vil AutoMester som Danmarks største værkstedskæde gerne gå forrest i at passe bedre på klimaet. Derfor lancerede AutoMester i 2019 konceptet under navnet AutoMester E+, der handler om at gøre hverdagen lettere for deres kunder og samtidig holde fokus på grøn omstilling og servicering af fremtidens el- og hybridbiler.

Det grønne E står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed. Foruden service og reparation af el- og hybridbiler tilbyder AutoMester E+ blandt andet også online booking, service- og reparationsaftaler, E+ vejhjælp, vejledning omkring grønnere kørsel og meget mere.

Telefon & Mail

98109810

info@andersauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder