Fjerndiagnose

Interfacet bruges til at skabe en bro mellem det køretøj, som du arbejder på, og vores servere. Der oprettes en forbindelse, når interfacets kabel er sat i OBD-stikket og tilsluttet internettet via Wi-Fi eller et netværkskabel.

Når du er tilsluttet, er det muligt at chatte med diagnoseteknikeren via vores portal. Vi vil så være i stand til at fastlægge dine ønsker, og fuldføre opgaverne.

Login fjerndiagnose

Diagnosticeringsværktøjet er unikt og en af de allerførste enheder af dens slags!

Cloud baseret-diagnose leveres uden der er behov for kompliceret softwareinstallation eller opdateringer. Interfacet skal KUN forbindes til bil og internettet, resten klarer vi.

Vi er i stand til at udføre opgaver, som normalt diagnoseudstyr ikke kan, da vi råder over en lang række special- og OE-testere.

Brug af interfacet

For at gøre brug af interfacet skal I kun igennem tre simple trin:

  1. Forbind interfacets kabel til OBD-stikket i bilen, hvorpå vi skal udføre opgaven, og sikker dig at der er forbindelse til internet via Wi-Fi eller ved at forbinde det til internettet med LAN-kabel.
  2. Log ind på vores portal, og opret en sag. Når du er logget ind, er du i stand til at se ping-raten, der viser hvor god forbindelsen fra jeres værksted til vores servere er.
  3. Når forbindelsen er oprettet, sidder vores fjerndiagnoseteknikere klar. Vi kan hjælpe med alt fra programmering af moduler, nøglekodning, samt avanceret fejldiagnose.

Aftaler

Vi tilbyder flere forskellige løsninger:

  • Vi kan sende et interface ud til enkeltopgaver, hvor I betaler for den enkelte opgave.
    • Efter endt opgave arrangerer vi afhentning af interfacet.
  • Interfacet kan købes for et engangsbeløb, så du altid har det klart til næste opgave.
  • Interfacet kan lejes på månedlig basis for et beskedent beløb.

Vil du høre mere er du velkommen til og ringe eller skrive en mail.

Telefon & Mail

98109810

info@andersauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder