Kilometerjustering

Ved udskiftning af BSI-bokse eller speedometer på f.eks. Citroën, Peugeot og DS, så adapterer bilen automatisk det højeste KM-tal til den anden styreenhed. Hvis man f.eks. har en bil med en defekt BSI-boks der har kørt 125.000 KM, og man monterer en brugt BSI med et KM-tal på 180.000, så hopper speedometeret automatisk frem til 180.000 KM, selvom bilen ikke har kørt så meget. I sådan en situation ville man som udgangspunkt være nødt til at købe en helt ny BSI, eller en med et lavere KM-tal end hvad bilen i forvejen har kørt, det samme gælder med speedometeret på de overnævnte mærker. Vi har dog specielt udstyr, så vi kan hjælpe med at klone samtlige data fra det gamle speedometer eller BSI-boks til en brugt, hvor kodning, kundepræferencer samt KM-tal overflyttes, og der laves en 1:1 kopi. 

Synkronisering af højeste KM-tal ses også f.eks. på Renault (Imellem ABS og speedometer), BMW (Imellem speedometer og "body" modul (FEM, CAS)), Mercedes (Imellem speedometer og tændingslås) samt på andre biler imellem forskellige styreenheder. Vi anbefaler derfor altid at I rådfører jer med os, inden at I giver jer til at montere brugte moduler. På nogle biler er det væsentligt billigere kun at skulle rette KM-tal i den brugte komponent forud for montering, og på BCM'er osv. kan I fremsende den originale og brugte styreenhed til os, hvor vi overflytter alle dataer inden montering. Herefter er modulet klar til montering, uden at der skal foretages yderlig kodning.

Hvis uheldet har været ude, og man f.eks. har fejlsøgt og monteret en brugt styreenhed med et højere KM-tal, vil vi være istand til at indstille den til bilens originale KM-tal.

Hvis du står og skal skifte speedometer, eller en anden brugt komponent hvor kilometertallet lagret deri er højere eller lavere end bilens, kan vi ændre kilometertallet så det passer med bilens kørte kilometer.

Har du andre specielle ønsker, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Telefon & Mail

98109810

info@andersauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder