Softwareopdatering - Kloning af ECU'er - Kalibrering

Motorstyring

Motorstyring er motorens "hjerne" som styre indsprøtjning af brændstof, regulering af luft m.m.

Tit laver bilproducenterne nyere software til styreenheder i takt med, at de produceres, i disse software opdateringer er der fejlrettelser, som kan give bedre brændstoføkonomi, jævnere motorgang m.m.

Dette er ikke noget der normalt opdateres i forbindelse med service, kun hvis der forefindes en decideret aktion, f.eks. som efter skandalen hvor flere forskellige bilproducenter havde lagt snydesoftware i, for at bilen skulle indikere at det forurenede mindre end den i virkeligheden gjorde.

Hvis ens motorstyring har været gået i stykker, og den er blevet udskiftet med en ny, vil man automatisk have fået den seneste software i, lige såvel som med computere, så er den seneste software heller ikke altid den bedste i biler. I sådan et tilfælde, vil man også kunne nedgradere softwaren til den version, som bilen havde tidligere.

I bund og grund er det mulit at ilæse den bedste mulige originale softwareversion i køretøjet.

  • Opdatering af motorstyring software fra 799,-

Gearkasse

Gearkassen er den næst vigtigste komponent i drivlinjen, og har stor indflydelse på bilens kørsel. 

Ligesom til motorstyringer så laver bilproducenterne nyere software til gearkasser i takt med, at de produceres, i disse software opdateringer er der fejlrettelser, som kan give bedre gearskifte, fjerne hakke der kan forekomme ved igangsættelse, microslip på koblinger m.m. Dette er ikke noget der normalt opdateres i forbindelse med service. 

  • Opdatering af gearkasse software fra 799,-

Kloning af styreenheder

Hvis man er i den uheldige situation at ens motorstyring eller gearkasse styreenhed er gået i stykker, så er der desværre mange bilmærker som ikke tillader at man kan kode en brugt styreenhed, og man rent faktisk kun har mulighed for at kode en helt ny styreenhed.

En ny styreenhed er forbundet med en stor udgift, dog har vi mulighed for at klone din gamle styreenhed, også selvom den umiddelbart er så meget i stykker, at man ikke kan kommunikere med den vha. diagnoseudstyr.

Vi har specielt udstyr der er i stand til at udlæse data fra defekte enheder, også selvom de er i meget dårlig stand, f.eks. komponenter der decideret er brændt, eller enheder der er vandskadet.

Vi samarbejder med værksteder og autoophug i hele Danmark, Færøerne, Grønland osv.

  • Kloning af motor- eller gearkassestyreenheder fra 1500,-
  • Kloning af BCM, ABS, startspærre (IMMO), airbag (SRS) moduler osv. fra 800,-

Telefon & Mail

98109810

info@andersauto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder